Svet Putovanja

Portorož letovanje Slovenija korisne informacije
Putopisi
16.02.2017 | Autor: Milena Podovac

Letovanje u Sloveniji obavezno podrazumeva i letovalište Portorož. Pogledajte sve korisne informacije i savete za letovanje u Portorožu na slovenačkom primorju.

Šta videti u Milanu - vodič kroz atrakcije Milana
Putopisi
01.12.2016 | Autor: Nevena Čepić

Ako planirate putovanje u Milano, pogledajte šta videti u Milanu, koje atrakcije obići i kako upoznati prestonicu mode. Ovo su sve korisne informacije o Milanu.

Arhitektura Moskva šta videti i koje atrakcije u Moskvi obići
Putopisi
29.11.2016 | Autor: Ivana Bošković

Ahitektura Moskve je nešto drugačije. Duh istorije uz preklapanje drevnog i modernog na najbolji način. Evo šta videti u Moskvi i koje atrakcije u Moskvi obići.

Kranjska Gora korisne informacije za skijanje i aktivan odmor na Alpima
Putopisi
13.11.2016 | Autor: Mateja Panović

Kranjska Gora je poznato skijalište u Sloveniji. Skijanje na Kranjskoj Gori je ipak samo jedna prednost. Evo šta videti na Kranjskoj Gori i kako provesti odmor.

venecija gondole
Putopisi
25.10.2016 | Autor: Milena Podovac

Upoznajte jedan od najlepših gradova Italije i saznajte šta sve možete pronaći u Veneciji, gradu gondola, kanala i bogate istorije. 

Temišvar ture obilazak i šoping u Rumuniji
Putopisi
24.10.2016 | Autor: Tanja Loncar

Temišvar je najveći grad Banata i spoj kultura u Rumuniji. Mali Beč, kako ga zovu, nudi mnogo toga. Evo šta videti u Temišvaru, kako ga obići i otići u šoping.

Atrakcije i šoping u Segedinu
Putopisi
20.10.2016 | Autor: Milena Podovac

Šoping u Segedinu je vrlo popularan među Srbima. Ipak on nije samo destinacija za šoping u Mađarskoj. Ovo su sve atrakcije, bitne informacije i cene u Segedinu.

Krakov obilazak Poljske
Putopisi
13.10.2016 | Autor: Milena Podovac

Krakov je fascinantan grad u Poljskoj u kom se mogu videti brojne znamenitosti Poljske i njen unikatni duh. Pogledajte sve korisne informacije o Krakovu.

Toskana obilazak gradova i prirode i šta videti u Toskani (Italija)
Putopisi
29.09.2016 | Autor: Ivana Bošković

Toskana je prelepa regija centralne Italije. Kolevka srednjevekovne umetnosti, prirodnih lepota Italije i jedan od centara mode. Evo šta videti u Toskani.

Simboli Londona i stvari koje morate videti
Putopisi
08.09.2016 | Autor: Ivana Bošković

Simboli Londona spadaju u najpoznatije turističke atrakcije sveta. Ovo su poznate atrakcije u Londonu koje morate obići, iskusiti i slikati uz obilazak grada.

Obilazak Berlina i šta videti u Berlinu u Nemačkoj
Putopisi
06.09.2016 | Autor: putujsigurno

Berlin je prestonica Nemačke i dom potpuno drugačijeg duha od svih drugih nemačkih gradova. Evo šta videti u Berlinu i kako organizovati obilazak Berlina.

Znamenitosti London i obilazak grada
Putopisi
01.09.2016 | Autor: Ivana Bošković

London je kosmopolitski grad. Neki za London kažu čak i prestonica sveta, pa evo zašto je to tako i uronite u kraljevske atrakcije i znamenitosti Londona.

Porto u Portugaliji obilazak i duh Portoa
Putopisi
30.08.2016 | Autor: Ivana Bošković

Najbolje mesto da upoznate duh Portugala jeste grad Porto po kom je Portugalija i dobila ime. Evo šta videti u Portou i kako organizovati obilazak grada.

Braga šta videti i obilazak u Portugalu
Putopisi
16.08.2016 | Autor: Ivana Bošković

Ovo je Braga, jedan od najstarijih gradova u Porgualiji. Otkrijte grad pun tradicije, te osetite toplotu ljudi. Evo šta videti u Bragi i kako organizovati obilazak grada.

Ovo su gradovi i duh Andaluzije i atrakcije na jugu Španije
Putopisi
08.08.2016 | Autor: Ivana Bošković

Andaluzija je prepoznatljiv deo Španije. Ona obiluje strašću, a šarenolika kultura i istorija Španije zadivljuje. Ovo je duh Andaluzije i atrakcije za pamćenje.

Ios letovanje Grčka informacije i saveti za leto
Putopisi
04.08.2016 | Autor: Milena Podovac

Ios je grčko ostrvo posebno popularno za mlade turiste koji žele letovanje u Grčkoj. Pogledajte koje su korisne informacije i saveti za letovanje na ostrvu Ios.