Svet Putovanja

Najbolji restorani u Parizu
Hedonizam
09.10.2017 | Autor: Obradović Jelena

Ovo su najbolji restorani u Parizu - ako tražite ukusna jela francuske kuhinje, koja spremaju vrhunski kuvari u divnim restoranima Pariza, pogledajte listu!

Najpoznatije pivnice u Evropi i pabovi
Hedonizam
07.10.2017 | Autor: Stefan Marković

Ovo su najpoznatije pivnice u Evropi i pabovi! Ako putuješ u Irsku, Englesku, Nemačku, Češku ili Slovačku svrati na dobro pivo baš u ove evropske pivnice!

Najčudniji restorani na svetu - čudni restorani i usluga
Hedonizam
28.09.2017 | Autor: Obradović Jelena

Pogledajte kakvi najčudniji restorani širom sveta postoje, i zašto bi trebalo da ih posetite. Od podvodnog restorana do litice ovo su čudni restorani sveta.

Najzanimljiviji kafići u Beogradu - lokacije i izgled
Hedonizam
04.09.2017 | Autor: Kovačević Marija

Pogledajte koji su to najzanimljiviji kafići u Beogradu. Ovi kafići odskaču od drugih, svojim ambijentom, uslugom i unikatnim pićima koja možete probati.

Slatka mesta u Beogradu - krofne, sladoledi i palačinke
Hedonizam
11.07.2017 | Autor: Milena Mišković

Ako ste pravi sladokusac pogledajte 5 slatkih mesta u Beogradu koja nude sjajne poslastice. Krofne, sladoledi, knedle i još više od toga.

Safari u Africi utisci saveti i iskustva
Hedonizam
26.05.2017 | Autor: Ivana Bošković

Pogledajte kako organizovati safari u Africi i koliko košta putovanje u Afriku. Koja je cena za safari u Africi, kako se pripemiti, koje vakcine primiti...

Jug Italije - italijanska jela i specijaliteti sa juga, vina
Hedonizam
07.04.2017 | Autor: Ivana Lukić

Italijanska kuhinja i jug Italije su savršen par. Italijanska jela, namirnice, začini i vina južne Italije pokreću. Upoznaj ukuse juga Italije i probudi čula.

Najbolje Letnje party destinacije za mlade u Evropi
Hedonizam
30.03.2017 | Autor: Petrović Anđela

Letnje party destinacije su brojne a ovo je lista 10 najboljih u Evropi. Pogledajte gde otići na leto za mlade ako planirate party letovanje.

Seks i droga u Amsterdamu - šta je legalno i pravila konzumacije
Hedonizam
31.01.2017 | Autor: Aleksandar Pesic

Saznajte kako izgleda seks uživo, prostitucija, kofi šopovi i droga u Amsterdamu. Evo šta je legalno u Amsterdamu, gde kupiti marihuanu i druge čari Amsterdama.

Gde a doček Nove godine - najbolje novogodišnje destinacije za doček u Evropi
Hedonizam
08.12.2016 | Autor: putujsigurno

Ako dugo razmišljate gde za doček Nove godine otići na putovanje u Evropi, ove novogodišnje destinacije su pravi izbor za sjajno novogodišnje putovanje.

Idealne destinacije za venčanje na plaži
Hedonizam
20.09.2016 | Autor: Milena Podovac

Egzotične destinacije za venčanje su brojne kao i ukusi. Evo koje su to idealne destinacije za venčanje na plaži i kada organizovati venčanje tamo.

Gde u šoping? Praznične šoping destinacije za domaće turiste
Hedonizam
13.09.2016 | Autor: Tanja Loncar

Praznična sniženja se polako približavaju. zato rezervišite svoju šoping destinaciju na vreme. Ovo su najbolje praznične šoping destinacije za naše turiste.

Vinski turizam u Srbiji i vinske regije i vinarije Srbije za obilazak
Hedonizam
18.08.2016 | Autor: Milena Podovac

Vinski turizam u Srbiji itekako živi. Ovo su najpoznatije vinske regije i vinski putevi Srbije koje treba obići. Srpska vina i vinarije traju sa razlogom.

Putevima vina - najlepše vinske regije sveta
Hedonizam
12.06.2016 | Autor: Ivana Bošković

Putevima vina se zaista može "spoznati istina". Pogledajte koji su najpoznatiji i najlepši vinski regioni, vinogradi i vinarije na svetu koje možete posetiti.

Hedonizam
02.05.2016 | Autor: Milena Podovac

Srbija poseduje vrlo bogatu i raznovrsnu kuhinju, koja obiluje tradicionalnim specijalitetima koje nude brojne gastronomske manifestacije u Srbiji.

Hedonizam
22.02.2016 | Autor: Milica Kaburu-Jovanović

Neki ljudi vole da putuju, drugi uživaju u sigurnosti doma i poznatih stvari i ljudi. Za one koji pripadaju prvoj grupi, mnogi predeli koje su obišli rađaju želju za upoznavanjem nečega novog i potpuno egzotičnog. Ima i onih koji najviše putuju u mašti.