Zadovoljni

Pavlovići's picture
Pavlovići
1
Srednja ocena: 
8.67

Cena ovog putovanja je bila vrlo jeftina i s obzirom na to mi smo i vise nego zadovoljni uslugama koje smo dobili. 

Što se tiče prevoza, vozači su bili fantastični, ni jednog trenutka nismo osetili nelagodnost. Stajanje je bilo veoma dobrog intenziteta, bilo je malo naporno u povratku što je bilo opravdano time što smo kasnili 4 sata. I pored toga stigli smo po dogovorenom vremenu, tako da vozačima svaka čast. Što se tiče grejanja mi nismo imali nikakvih problema, temepratura je bila odgovoarajuća. 

Hotel je bio besprekoran, jeste bio na periferiji grada ali opet napominjemo, zbog toga je cena bila tako povoljna. I ta periferija nije bila mnogo loša, jer smo bili udaljeni svega 20 min vožnje od centra. Smeštaj je bio odličan, dorulak takođe, usluga u hotelu super. Sve je bilo čisto i udobno. 

Vodič je bio po našem utisku bio više nego odličan. Danka je bila dostupna konstantno, lepo nas je informisala o prevozu, o samom gradu, bila je na raspolaganju u hotelu gde je svako od nas mogao da se obrati nekoliko puta. Pomagala nam je i sa crtanjem na karti itd. Što se tiče znanja o gradu bilo je više nego dobro, mi smo oni koji baš cene to što je umela da nam priča 2h. Sve u svemu da možemo opet da biramo, Danka bi bila naš izbor. 

Generalno mi smo sa ovog putovanja došli više nego zadovoljni, pridržavali smo se dogovora sa agencijom i samim tim sve je bilo onako kako smo planirali.

Pozdrav.

Smeštaj: 
10
Your rating: 10
Odnos cena/kvalitet: 
10
Your rating: 10
Sadržaj programa putovanja: 
7
Your rating: 7
Prevoz: 
9
Your rating: 9
Odnos prema putniku: 
8
Your rating: 8
Realizacija programa putovanja: 
8
Your rating: 8
Doček Nove godine
Barselona
Decembar 2015
Ova recenzija je subjektivno mišljenje putnika, a ne mišljenje kompanije putuj sigurno.

Podelite sa prijateljima