jumbo travel turistička agencija logotip putujsigurno

  JUMBO TRAVEL

  false
  PREDUZEĆE ZA TRGOVINU, TURIZAM I USLUGE JUMBO TRAVEL DOO BEOGRAD (VRAČAR)
  1
  10
  40/1244

  Podaci o turističkoj agenciji

   Vaše poverenje je naša briga, zato turističke agencije ne mogu da plate da se recenzije putnika uklanjaju ili menjaju. Saznajte više.

  marijanap's picture
  Marijana Pantić
  2
  Srednja ocena: 
  10.00

  Moje iskustvo sa Jumbo travel agencijom je neobično. Igrala sam i prosledila dečku da i on igra nagradni kziv Jumbo travela, što se ispostavilo korisnim jer je njegovo ime izvučeno. Poklon Jumbo travela su bile dve avionske karte sa plaćenim taksama do Madeire, kao i prevoz do i od aerodroma u Beogradu.
  Izuzetnost Jumbo travela počinje tamo gde smo dečko i ja poželeli da putujemo 8 meseci kasnije od trenutka dobijanja nagrade, tj. u mesecu u kojem više nije bilo direktnih letova iz Beograda za Lisabon. To je bio generalni problem jer se do Madeire stiže iz Lisabona. Bez ikakvih komplikacija i uslovljavanja, Jumbo travel nam je ponudio organizovan prevoz do aerodroma u Budimpešti, naravno, o njihovom trošku, a sve kako bismo do Lisabona i veze za Madeiru stigli što jednostavnije.

  Dakle, iako smo već bili povlašćeni dobijenjem poklon karti, Jumbo nam je omogućio da biramo termin, da sami organizujemo smeštaj i opciono uzmemo osiguranje nezavisno od njih. Svaka stavka je bila ispoštovana, osećali smo se kao VIP putnici iako Jumbo nije imao velike vajde od nas. Potrudili smo se da to nadoknadimo fotografijama sa logoom plavog slona koje smo napravili na magičnoj Madeiri i poslali našem predivnom i odgovornom darodavcu po povratku u Beograd.

  Smeštaj: 
  10
  Your rating: 10
  Odnos cena/kvalitet: 
  10
  Your rating: 10
  Sadržaj programa putovanja: 
  10
  Your rating: 10
  Prevoz: 
  10
  Your rating: 10
  Odnos prema putniku: 
  10
  Your rating: 10
  Realizacija programa putovanja: 
  10
  Your rating: 10
  Leto - avionom
  Madeira
  Jul 2015
  Naziv prevoznika: 
  TAP
  Ova recenzija je subjektivno mišljenje putnika, a ne mišljenje kompanije putuj sigurno.

  Podelite sa prijateljima