slika agencija putujsigurno
  wayout.rs logotip putuj sigurno

  WAYOUT

  false
  WAYOUT DOO BEOGRAD (SAVSKI VENAC)
  1
  2.3
  157/1244
  Wayout turistička agencija u svojoj ponudi ima daleke destinacije, putovanja u Evropi kao i povoljne cene avio karata za ceo svet.

  Podaci o turističkoj agenciji

   Vaše poverenje je naša briga, zato turističke agencije ne mogu da plate da se recenzije putnika uklanjaju ili menjaju. Saznajte više.

  igorsr's picture
  Igor Srdanovic
  1
  Srednja ocena: 
  2.33

  Pre par godina sam putovao u Egipat ovom agencijom. Prvo su mi nahvalili hotel sa 4* koji je sve samo ne 4*, drugo nisu mi pomogli na licu mesta u hotelu kada su u hotelu hteli da nas prevare za sobu vec sam sam morao da se svadjam sa egipcanima. A najgora prevara je bila da su me zvali 2 dana pred polazak da mi kazu da je doslo do problema i da ne mozemo da ostanemo 11 noci vec 10 (za iste pare naravno) ali da ako ne zelim mogu da mi vrate pare. Sta meni znace pare 2 dana pred put, vec zakazan odmor - gde da nadjem alternativu. Dakle doveli su me pred svrsen cin. Vodic vrlo neprofesionalan i nezaintersovan. Kada smo preko njih uplatili izlet do Kaira koji je bio visestruko skuplji nego kod agencije iz egipta njihovo opravdanje za to je bilo da oni pruzaju i pratnju vojske celim putem. Sto je bilo istinito samo dok smo isli za Kairo, ali u povratku pratnje nije bilo. Kada sam upitao vodica zasto sada nema pratnje - odgovor je bio - pa svasta pratnja je samo u jedom pravcu. ???

  Smeštaj: 
  2
  Your rating: 2
  Odnos cena/kvalitet: 
  4
  Your rating: 4
  Sadržaj programa putovanja: 
  3
  Your rating: 3
  Prevoz: 
  3
  Your rating: 3
  Odnos prema putniku: 
  1
  Your rating: 1
  Realizacija programa putovanja: 
  1
  Your rating: 1
  Leto - avionom
  Egipat
  Avgust 2012
  Smeštaj: 
  Royal Palace
  Ova recenzija je subjektivno mišljenje putnika, a ne mišljenje kompanije putuj sigurno.

  Podelite sa prijateljima