JKP Parking servis: besplatan parking u Beogradu za praznike

Parking u Beogradu tokom praznika će biti besplatan! Upravo tako glasi saopštenje javnog komunalnog preduzeća Parking servis. Evo tačnih informacija o tome kojim će danima tokom praznika biti besplatan parking u Beogradu. Naravno u pitanju je doček Nove 2017. godine i Božić.

Besplatan parking u Beogradu za praznike (Nova 2017. godina)
Izvor: SrbijaDanas.com

Mnogi su se začudili kada su čuli da će biti omogućeno besplatno parkiranje u Beogradu. Ipak, to je istina kako navodi  zvanično saopštenje JKP "Parking servis".

Ovim danima je omogućen besplatan parking u Beogradu

Sve parking zone u Beogradu će biti dostupne za besplatno parkiranje:

  • Za sam doček Nove godine - 31. decembar
  • Ponedeljak 2. januar
  • Utorak 3. januar
  • Subota - Božič 7. januara

Kako je parkiranje nedeljom inače besplatno, ovo podrazumeva četiri vezana dana besplatnog praznika na samom prelazu iz 2016. u 2017. godinu.

Iskoristite ovu mogućnost mudro, ali ipak nemojte hrliti automobilom na doček Nove godine u centru Beograda, pošto će sasvim sigurno biti velikih gužvi, a kako se takođe navodi u saopštenju, "Pauk" služba će biti dežurna i vrlo lako se može desiti da vaš automobil bude odnešen.

Prijavite se za PutujSigurno newsletter.

Naš stručni tim svakog utorka bira najzanimljivije vesti iz sveta turizma i putovanja i najbolje specijalne ponude. Više od 5.000 putnika se već prijavilo. Prijavite se.